Zo verzekerde wij een scooter in 2017

~ Home / Nieuws / Zo verzekerde wij een scooter in 2017
09-aug-2017 Leestijd: 5 minuten
Zo verzekerde wij een scooter in 2017
5 (100%) 1 vote
.:.

Scooter verzekering 2017 Lees de 2017 gids: Handige tips, en weetjes over dekkingen en het besparen van de premie. Nederlanders hebben voor elk risico een aparte verzekering. En elk van deze verzekering wordt ook nog eens aangeboden door verschillende verzekeraars.Dit maakt het vergelijken van verzekeringen niet echt gemakkelijker. Elke verzekering is net wat anders op het gebied van de dekking en voorwaarden. Verschillende vergelijkingssites maken hier gebruik van.


Artikel inhoudsopgave

Wat doen wij


Wij maken verschillende producten onderling vergelijkbaar, zodat de verzekeringen bovendien toegankelijker en transparanter worden. Het aanbod van vergelijkingssite is erg groot.

In samenwerking met?

In samenwerking met de NWVGROEP organisatie, zetten we eigen ervaring in om door deze manier de beste vergelijkingssite te creëren. Uiteindelijk willen de allergrootste en handigste vergelijkingssite worden voor de scooterverzekering.


Image

Waarom zijn wij de beste vergelijker?

Sommige van deze sites zijn van verzekeraars, en biedt de consument geen kant en klare vergelijker aan. Wat ook handig is, dat we niet veel, of eigenlijk GEEN gegevens van de klant vragen, de meeste sites vragen gegevens in te vullen, bijvoorbeeld type brommer, jaartal, en kenteken. Bij ons kun je gelijk beginnen! Zonder dat je deze gegevens hoeft in te vullen.
Ookal is het in Nederland lastig om te zeggen; “wij zijn de beste” doen we dat toch. Als je kijkt naar de layout van de eerste 10 resultaten in de zoekmachines op het woord ‘scooterverzekering vergelijken’ kun je met zekerheid concluderen dat we het overzichtelijkst zijn, van alle vergelijk sites.