Home / Scooterverzekering / Verzekeruzelf

Verzekeruzelf Scooterverzekering

“Wat je zelf doet, kan een ander niet fout doen”

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2002 om een nieuwe weg in te slaan. Alle papieren dossiers moeten de deur uit volgens de oprichters van Verzekeruzelf.nl. Alles online regelen maakt het leven veel makkelijker. Door alles online te regelen, kan Verzekeruzelf.nl lage premies bieden aan klanten.
De belangrijkste missie van Verzekeruzelf.nl is dat zij mensen niet willen verzekeren, maar zelfverzekerd willen maken.

Doordat je zelf de touwtjes in handen hebt is de kans op een verkeerd afgesloten verzekering of fout in je dossier zo goed als uitgesloten. Wanneer er toch iets misgaat, kun je dit eenvoudig en per direct aanpassen.

Alle communicatie van Verzekeruzelf.nl loopt via het internet. Dit betekent dat u deze partij niet kunt bereiken per telefoon. De kosten die Verzekeruzelf.nl hiermee bespaart, zorgen voor een lagere premie voor jou! Als je klant bent geworden kun je in het geval van schade natuurlijk wel bellen.

Scooterverzekering

Beschadiging aan andermans eigendom Ja
Beschadiging aan persoonlijk eigendom Optie
Diefstal Optie
Beschadiging door vuur of weersomstandigheden Optie
Schade opzittenden Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratiekosten € 0
Eigen Bijdrage € 0
Polisvoorwaarden Download 

Verzekeruzelf

Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2002 om een nieuwe weg in te slaan. Alle papieren dossiers moeten de deur uit volgens de oprichters van Verzekeruzelf.nl. Alles online regelen

Contactgegevens
Image
Vragen?

Heb je vragen? We geven je geen persoonlijk advies en kunnen je ook niet vertellen welke het beste bij jou past. Wel kunnen we algemene vragen beantwoorden…

Meest gestelde vragen van Verzekeruzelf

+
Het is mogelijk om het kenteken te schorsen, dit kan bij de RDW. Zodra het kenteken geschorst is mag de brommer niet meer op de openbare weg staan en natuurlijk zeker niet rijden. Vanaf de datum van de schorsing is de polis op te schorten. In Mijn Meeùs kan de polis beëindigd worden. Zodra het kenteken weer actief is kan dezelfde polis weer worden geactiveerd.
Meer informatie
+
Scooter verzekeren zonder rijbewijs?
Het klinkt aantrekkelijk om je ouders een verzekering voor jou te laten afsluiten, omdat zij een lagere premie betalen. Omdat zij dan echter staan geregistreerd als bestuurder terwijl jij de weg op gaat, kan je verzekeraar weigeren uit te keren in het geval van schade. Hierom is het niet aan te raden om je ouders een verzekering voor je te laten afsluiten.
+
HOE MOET IK EEN SCOOTER OVERSCHRIJVEN (OP NAAM) Wanneer je een nieuwe scooter koopt is het in Nederland verplicht, deze scooter op een naam zetten. Het Rdw erkend voertuig bedrijf dat bevoegd is om deze scooter op je naam te zetten. Dit kantoor moet (VT) bevoegd zijn. Wat staat voor "tenaamstelling Voertuigbranch" Als dit niet lukt kan het ook op het postkantoor...
+
BEN IK VERZEKERD ALS JE EEN AUTORIJBEWIJS BEZIT EN OP EEN SCOOTER WILT RIJDEN? Indien je in het bezit bent van een geldig Nederlands autorijbewijs Categorie B, of Motorrijbewijs Categorie A. Dan hoef je geen apart bromfietsrijbewijs te hebben. Dit wordt automatisch bijgeschreven op je rijbewijs. Je hoeft hiervoor ook geen apart bromfietsexamen te doen. bron rijksoverheid.nl
+
Je moet minimaal 16 jaar zijn als je een scooter wilt overschrijven. Veder moet je ook in Nederland wonen en in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Veder zijn de tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig om een scooter op naam te zetten.
+
Niet bij elke scooterverzekeraar betaal je 21% assurantiebelasting. Bij sommige scooterverzekeraars zit de assurantiebelasting al meegerekend in de premie per maand. De assurantiebelasting wordt dus in ieder geval altijd wel betaald.
+
Je kan wijzigingen altijd doorgeven. Hiervoor moet je altijd het adres van de verzekeraar hanteren. Kijk onder het kopje “aanbieders scooterverzekeringen” voor het overzicht scooterverzekeraars met de bijbehorende adres gegevens en polisvoorwaarden etc.
+
Als jij de eigenaar bent van de scooter is het wettelijk verplicht om het voertuig te verzekeren (wa) . De w.a. verzekering staat voor ‘wettelijke aansprakelijkheid’. In het wa verzekeringspakket zijn bepaalde risico’s gedekt.
+
Ja je kunt hier op de site direct naar de juiste verzekeringsaanvraag module worden doorgestuurd.
+
In Nederland geldt dat jouw voertuig verzekerd moet zijn zodra het kenteken op jouw naam staat. Je moet dus minimaal een WA verzekering hebben zodra jij de eigenaar bent. Dit heet ook wel een verzekeringsplicht. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een meer uitgebreide dekking, zoals een WA plus Diefstal dekking of WA plus Casco dekking.

De Verzekeruzelf Scooterverzekering
is opgericht in 2002 om een frisse nieuwe start te maken voor diverse verzekeringen. Alle dossiers van papier moeten de deur uit volgens de oprichters van Verzekeruzelf.nl. Tegenwoordig kun je alles online regelen en dat maakt het leven veel makkelijker. Door je scooterverzekering online te verzekeren, kan Verzekeruzelf.nl lage premies bieden aan klanten.

Verzekeruzelf was een van de goedkopere aanbieders die wij weergeven, maar heeft onlangs haar premie verhoogd. Dit is een verzekeraar die weinig investeert in naamsbekendheid, maar daarentegen juist in de dienstverlening investeert. Een opvallende eigenschap is dat ze ondanks de investeringen in dienstverlening niet telefonisch bereikbaar zijn. Zo kan het voorkomen dat de communicatie trager verloopt dan wenselijk is.

.

Voordelen van Verzekeruzelf

Hieronder de voordelen van Verzekeruzelf

  • Dagelijks te beëindigen
  • Online verzekeraar
  • Lage premie
  • Goeie beoordelingen
  • Direct en goed contact
  • Zekerheid, gemak en duidelijke afspraken