Meeus scooterverzekering

“Wij staan voor beter wonen, werken en leven.”


Na de jarenlange ervaring die Meeùs rijk is, weten zij wel hoe ze klanten tevreden kunnen houden en hoe zij ervoor kunnen zorgen dat je goed geholpen wordt. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en degelijke partij dan ben je bij Meeùs aan het goede adres. Meeùs zorgt er graag voor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken om je verzekeringen.

Deze scooterverzekering van Meeùs verzekert je voor schade aan anderen waarvoor jij aansprakelijk bent. Let op: voor eventuele schade aan je eigen scooter ben je niet verzekerd, tenzij dit veroorzaakt…

Meeus scooterverzekering
De maandelijkse premie van Meeùs is erg laag. Een voordeel van de scooterverzekering van Meeùs is dat u ook meteen begint met het opbouwen van een no-claim korting voor de auto. U betaalt hier geen poliskosten maar wel een eigen risico van €125 per schademelding.

Scooterverzekering dekking

Beschadiging aan andermans eigendom Ja
Beschadiging aan persoonlijk eigendom Optie
Diefstal Optie
Beschadiging door vuur of weersomstandigheden Optie
Schade opzittenden Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratiekosten € 0
Eigen Bijdrage € 125
Polisvoorwaarden Download 

(polis) Documenten


Meeus scooterverzekering

Meeùs is in 1927 opgestart door de heer Meeùs. Wat ooit begon als een adviesbureau is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste tussenpersonen die opereren op het gebied van hypotheken, pensioenen en verzekeringen. Meeùs biedt dan ook veel soorten verzekeringen aan. Meeùs is actief als tussenpersoon, onder andere op het gebied van verzekeringen. Zij bedingen voor jou een lage prijs en goede voorwaardenContactgegevens


Vragen?


Heb je een algemene vraag? Of heb je iets gezien wat niet klopt? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!


Beoordeling?

Wat vinden mensen van de Scooterverzekering van Meeus?
.Bekijk de klantbeoordeling


Meest gestelde vragen & antwoorden

Over de Meeus scooterverzekering …


+
Heb je al een Scooterverzekering maar zou je graag een HEMA Scooterverzekering willen nemen? Dan kun je erg gemakkelijk overstappen, start de module bij Hema, en HEMA helpt jou graag veder mee. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je nu een verzekering hebt en vanaf wanneer je wilt overstappen. Hierna kun je van de online productwijzer gebruik maken en kun je een overzicht van alle voorwaarden teruglezen. Zo biedt onze HEMA Scooterverzekering behalve een goede premie voor een prima dekking nog veel meer service.
Meer informatie
+
InShared is bij het online afsluiten erg geliefd. Klanten kunnen nu zelf aan de knoppen zitten. Dat betekend dat je de premie zelf kunt berekenen.
+
Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
+
Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd.

Meeus scooterverzekering
Deze verzekering is goedkoop vergeleken met veel anderen, daarom betaalt u wel bij iedere schademelding een relatief hoog eigen risico. Bij anderen is dat lager of zelfs helemaal niet van toepassing. Als u een goede bestuurder bent, die nooit schade veroorzaakt, is dit mogelijk een goede keus.

Meeus scooterverzekering verzekert je voor o.a schade aan anderen als jij de veroorzaker bent van de (letsel)schade. Wist je? voor schade dat schade aan je eigen scooter standaard niet wordt vergoed? Je kunt ook aanvullend verzekeren. De scooterverzekering kun worden aangevuld met bijvoorbeeld de dekkingen: Diefstal, aanrijding, opzittende, (rechtsbijstand), pechhulp.

.
.

.
Meeùs Scooterverzekering

Deze scooterverzekering van Meeùs verzekert je voor schade aan anderen waarvoor jij aansprakelijk bent. Let op: voor eventuele schade aan je eigen scooter ben je niet verzekerd, tenzij dit veroorzaakt is door een ander. In de meeste gevallen kun je op dat moment aanspraak maken op diens WA verzekering. Wil je wél verzekerd zijn voor schade aan je eigen scooter? Dan kun je je hiervoor m.b.v. de aanvullende dekkingen verzekeren. De scooterverzekering kun je aanvullen met de volgende dekkingen: Diefstal, Aanrijding, Pechhulp, Zekerheid voor opzittenden en Verhaalrechtsbijstand.

meeus scooterverzekering Meeus scooterverzekering voordelen:

Hieronder de voordelen van de scooterverzekering van Meeus :

  • Twee weken bedenktijd
  • Geen opzegtermijn
  • Snelle schadeafhandeling