Image

Interpolis

Interpolis. Glashelder. Interpolis biedt concrete verzekerings- oplossingen. Ze melden op de website dat ze het zo eenvoudig als mogelijk proberen te maken.
 
~ Home / Scooterverzekering / Interpolis
09-aug-2017 Leestijd: 5 minuten
Interpolis
5 (100%) 1 vote
.:.
Interpolis is in 1969 ontstaan door het fuseren van een levensverzekeringsmaatschappij. Interpolis heeft dus ook een rijke historie welke gebaseerd is op de solidariteit van tuinders en boeren. Deze mensen werkten vaak in armoedige omstandigheden in de 19e eeuw. Tegen de 20e eeuw aan kwam het besef dat ze beter samen konden werken.
.

Interpolis en Achmea

Ben je een particuliere of een zakelijke klant, dan krijg je te maken met Interpolis. Interpolis behoort tot Achmea net als andere merken zoals Centraal Beheer Achmea, Zilveren Kruis Achmea en FBTO. Enkele Achmea divisies ondersteunen deze merken, die zijn grotendeels onttrokken aan het oog van onze klant. Deze divisies fungeren als de ruggengraat van al deze merken.
Samenwerking van Interpolis en de Rabobank
Interpolis en de Rabobank hebben een samenwerking. Interpolis biedt verzekeringen aan en probeert schade op te lossen. Rabobank is onze partner. Via de rabobank kun je Interpolis verzekeringen afsluiten. Bovendien geeft de Rabobank ook advies over verzekeringen en de risico’s.
Image

Interpolis eigen risico?

Standaard is er geen eigen risico.

De keuze bij Interpolis:

  • diefstal;
  • total loss.

Je krijgt de aanschafwaarde uitgekeerd wanneer de schade binnen 1 jaar na de aankoop ontstaat. Dit geldt voor bromfietsen met een cataloguswaarde van maximaal € 10.000,-. Dit geldt voor de Beperkt- en Volledig Cascoverzekering.


Interpolis Contact

Contactgegevens van Interpolis:
Telefoon: 013 580 1234

Het adres:
Interpolis Verzekeringen
Postbus 90106
5000 LA Tilburg

Het bezoekadres:
Spoorlaan 298
5017 JZ Tilburg

Fax: 013-4631910
E-mailadres: info@interpolis.nl
Website: www.interpolis.nl