Home / Scooterverzekering / Inshared

Inshared Scooterverzekering (Vergelijk & sluit)

“We all benefit”

Met de scooterverzekering van Inshared ben je verzekerd voor schade die jij op je scooter veroorzaakt bij anderen, materiële zaken van anderen en schade je eigen scooter.

Je kunt deze verzekering afsluiten als je een bromfiets, scooter of snorfiets hebt. Met een cascoverzekering ben je verzekerd voor schade aan je eigen scooter. Je bent bijvoorbeeld verzekerd voor schade aan je eigen scooter wanneer de schade veroorzaakt is door brand, bliksem, overstroming, hagel, diefstal of joyriding.

Als je een extra goed slot hebt, dan krijg je hier bonuspunten voor die je kunt inwisselen voor een lagere premie.

De premie van Inshared is goedkoop en u betaalt bovendien geen eigen risico en ook geen poliskosten. Alleen als er een ongeval plaatsvindt waarbij de bestuurder jonger is dan u hebt opgegeven, geldt er een eigen risico van € 250,00.


Scooterverzekering

Beschadiging aan andermans eigendom Ja
Beschadiging aan persoonlijk eigendom Optie
Diefstal Optie
Beschadiging door vuur of weersomstandigheden Optie
Schade opzittenden Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratiekosten € 0
Eigen Bijdrage € 0
Polisvoorwaarden Download 

Meest gestelde vragen | Inshared

INSHARED

Felix Tenniglo en Herberth Samsom hebben Inshared opgericht na zelf al meer dan tien jaar in de verzekeringswereld gewerkt te hebben. Je voelt deze passie en gedrevenheid terugkomen in de verzekeringsproducten. In het bijzonder de scooterverzekering.

Contactgegevens
Image
Vragen?

Heb je vragen? We geven je geen persoonlijk advies en kunnen je ook niet vertellen welke het beste bij jou past. Wel kunnen we algemene vragen beantwoorden…

+
Ja, Inshared helpt je ook bij het opzeggen van je oude verzekering. Of je zegt je verzekering op met behulp van standaard opzegbrieven van Inshared, of je stuurt Inshared een kopie van je huidige polis waarna Inshared de opzegging verder afhandelt.
Meer informatie
+
InShared is bij het online afsluiten erg geliefd. Klanten kunnen nu zelf aan de knoppen zitten. Dat betekend dat je de premie zelf kunt berekenen.
+
Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
+
Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd.

Inshared scooterverzekering
Bij Inshared regelt u alles online. Alleen in geval van spoed kunt u een telefoonnummer bellen waarna u z.s.m. geholpen wordt. Ook bijna alle communicatie verloopt online en daardoor verloopt het niet altijd zo snel als u hoopt.

Inshared verzekering
De scooterverzekering van Inshared is goedkoop en alles is makkelijk online te regelen. Voor mensen die graag direct contact hebben met de verzekeraar is Inshared misschien niet de juiste optie.

.

Voordelen van Inshared

Hieronder de voordelen van Inshared

  • De overwinst gaat naar de klant
  • Online overzichtelijk
  • Nooit over- of onderverzekerd