Image

Independer

Met Independer kun je een pakketverzekering vergelijken en afsluiten. Independer stelt je enkele vragen om te bepalen welk pakket het beste bij jou past.
 
~ Home / Scooterverzekering / Independer
09-aug-2017 Leestijd: 5 minuten
Independer
5 (100%) 1 vote
.:.
De deelnemende verzekeraars worden dan vergeleken op basis van jouw antwoorden. Het pakketverzekering dat je wilt kun je dan via Independer afsluiten. Alle verzekeringen zet Independer dan op één polis en zij blijven jouw aanspreekpunt
.

Scooter verzekeren via independer

Je wilt jouw scooter of brommer goed verzekeren zodat je zonder zorgen de weg op kunt. Voor brommerverzekeringen heb je verschillende aanbieders zoals Unive en Centraal Beheer, Verzekeruzelf, ANWB Scooterverzekering etc. Het hangt bijvoorbeeld van het merk, bouwjaar, de huidige cataloguswaarde en het aantal schadevrije jaren af wat de beste verzekering voor jou is.
Afsluiten kan nog niet
Independer biedt momenteel geen brommerverzekering aan binnen het Beste-in-1 Pakket. Independer hoopt dit uiteindelijk later te kunnen gaan doen. Wil je een notificatie ontvangen wanneer dit wel een mogelijkheid is ? Stuur dan een mailtje naar info@independer.nl.
Image

Wat doet independer ?

De verzekeringen in het Beste-in-1 Pakket kunnen via Independer worden afgesloten. Bovendien handelen wij alle administratieve zaken voor je af. Independer Services B.V. Independer Services B.V. handelt dit allemaal af en maakt voor de verzekeraar de polis op en mailt deze naar jou toe. Bij Independer Services B.V. kun je terecht voor zaken zoals wijzigingen of het opzeggen van de verzekering. Ook kan independer de premies incasseren voor de verzekeraars.

Is Independer afhankelijk of niet?

Independer biedt dan wel de goedkoopste prijs garantie, maar Independer zit er bij schade wel altijd als tussenpersoon tussen. Independer is het schakelpunt.