Hema scooterverzekering

“Kwaliteit en eenvoud voor een goede premie”

Wil jij jouw gloednieuwe scooter graag goed laten verzekeren? Hiervoor kun je de HEMA Scooterverzekering goed gebruiken. Hiermee heb je altijd een goede dekking, en je kunt zelf kiezen hoe goed precies. Kies je bijvoorbeeld voor de WA HEMA Scooterverzekering ? Dan betaal je een erg goede prijs per maand.

Hema is natuurlijk bekend door de winkelketens door het hele land heen. Tegenwoordig bieden ze ook verzekeringen aan. De premie is zeer schappelijk en u heeft bovendien geen eigen risico bij schade. Wel betaalt u een eigen risico bij diefstal en jongere bestuurders. Hoe dit precies zit kunt u vinden onder het kopje “bijzonderheden” onderaan de pagina.

Wel moet je eraan denken dan je dan alleen gedekt bent voor kosten die je aan een derde partij maakt, dat noemen we wettelijke aansprakelijkheid. Schade die aan jouw eigen bromfiets wordt toegedaan moet je met de WA Hema Scooterverzekering zelf betalen.

Hema hanteert wel erg hoge poliskosten vergeleken met andere verzekeraars. ondanks de poliskosten is de scooterverzekering van Hema relatief goedkoop.

HEMA vindt dat het leven eigenlijk helemaal niet duur hoeft te zijn en daarom bieden ze niet alleen hun retaillijn tegen lage prijzen aan, maar ook hun verzekeringen. Verzekeringen zijn af en toe vrij ingewikkeld, maar niet bij HEMA. HEMA heeft de polisvoorwaarden in begrijpelijke taal opgesteld, zodat je precies begrijpt waar je voor verzekerd bent. Het is bovendien erg gemakkelijk om deze verzekeringen zelf af te sluiten en/of aan te passen. Mede hierdoor kan HEMA verzekeringen met een hoge kwaliteit maar lage prijs aanbieden.


Scooterverzekering

Beschadiging aan andermans eigendom Ja
Beschadiging aan persoonlijk eigendom Optie
Diefstal Optie
Beschadiging door vuur of weersomstandigheden Optie
Schade opzittenden Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratiekosten € 0
Eigen Bijdrage € 0
Polisvoorwaarden Download 

UNIVE

HEMA bestaat al sinds 1926. Hema verkocht toen vooral retailproducten voor consumenten. De productenlijn is sinds die tijd echter enorm uitgebreid en momenteel kan je bij HEMA ook terecht voor een tal aan verzekeringen. De kwaliteit die je van de retailproducten van HEMA gewent bent, kan je ook verwachten bij de verzekeringen die ze aanbieden.

Contactgegevens
Image
Vragen?

Heb je vragen? We geven je geen persoonlijk advies en kunnen je ook niet vertellen welke het beste bij jou past. Wel kunnen we algemene vragen beantwoorden…

Meest gestelde vragen | HEMA

+
Heb je al een Scooterverzekering maar zou je graag een HEMA Scooterverzekering willen nemen? Dan kun je erg gemakkelijk overstappen, start de module bij Hema, en HEMA helpt jou graag veder mee. Je hoeft alleen maar aan te geven waar je nu een verzekering hebt en vanaf wanneer je wilt overstappen. Hierna kun je van de online productwijzer gebruik maken en kun je een overzicht van alle voorwaarden teruglezen. Zo biedt onze HEMA Scooterverzekering behalve een goede premie voor een prima dekking nog veel meer service.
Meer informatie
+
InShared is bij het online afsluiten erg geliefd. Klanten kunnen nu zelf aan de knoppen zitten. Dat betekend dat je de premie zelf kunt berekenen.
+
Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
+
Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd.

HEMA scooterverzekering
Er is ook de HEMA Scooterverzekering beperkt casco of allrisk dekking, ook wel casco. Een allrisk dekking dekt ook schade toegebracht aan jouw eigen brommer, die dekking geldt eigenlijk alleen voor schade toegebracht door de natuur of voor kosten bij een diefstal. Je kunt de verschillende opties voor een HEMA Scooterverzekering bekijken en hier dan zelf een goede keuze tussen maken.

.

HEMA verzekering
Er is ook de HEMA Scooterverzekering beperkt casco of allrisk dekking, ook wel casco. Een allrisk dekking dekt ook schade toegebracht aan jouw eigen brommer, die dekking geldt eigenlijk alleen voor schade toegebracht door de natuur of voor kosten bij een diefstal. Je kunt de verschillende opties voor een HEMA Scooterverzekering bekijken en hier dan zelf een goede keuze tussen maken.

Bovendien zijn er nog aanvullende dekkingen waar je uit kunt kiezen. Je kunt jezelf bijvoorbeeld voor rechtsbijstand laten verzekeren, maar je kunt ook voor een ongevallenverzekering kiezen.Met die aanvullende verzekeringen kun je de HEMA Scooterverzekering helemaal naar smaak maken en dus optimaal van onze verzekeringen gebruik maken

Voordelen van Univé

Hieronder de voordelen van Univé

  • Kwaliteit en eenvoud
  • Altijd lage premies
  • Voorwaarden in begrijpelijke taal