Image

Diks Scooterverzekering

Diks scooterverzekering afsluiten? Vergelijk de Diks scooterverzekering. Diks Verzekeringen is een organisatie die volledig onafhankelijk werkt en geen enkele financiële of productie verplichting heeft bij geen enkele verzekeraar.
 
09-aug-2017 Leestijd: 5 minuten
Diks
5 (100%) 1 vote
.:.
Diks heeft al meer dan 40 jaar ervaring in dit gebied, en biedt de laatste 10 jaar verzekering online aan. Dit online aanbod omvat bovendien scooterverzekeringen.
.

De verzekeringsvoorwaarden en verzekeringsdekking vergelijken

Bij Diks Verzekeringen kom je vanaf je 16e jaar al in aanmerking voor een scooterverzekering. In eerste plaats wordt er een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering aangeboden. Deze verzekering is van de wet verplicht om te hebben en vergoedt enkel schade die je aan andere toebrengt.
Het dekkingsoverzicht op deze pagina laat zien dat de basis WA-dekking uitgebreid kan worden met dekking die ook schade aan eigen scooter verzekeren

•WA en beperkt casco: Met deze verzekering ben je verzekerd voor schade van bijvoorbeeld diefstal,storm, hagel brand, joyriding, kortsluiting, overstromingen, aardbevingen, aanrijding met wilde dieren en voor transportschade met uitzondering van schade aan de lak.

•WA en volledig casco: Deze verzekering biedt de allrisk verzekering, dit geldt ook voor aanrijdingen die jouw fout zijn, omslaan, te water gaan en voor zowat alle andere externe schadeoorzaken ook vandalisme valt hieronder. Diks verzekeringen vergelijkt tien verschillende verzekeringspolissen en kiest voor jou hier de beste uit.

Met onze handige vergelijker kun je meer te weten komen over deze polissen, hierdoor kun je meteen een samenvatting zijn van de polisvoorwaarden van alle verzekeringen beschikbaar in Nederland.

Image

Aanvullende dekkingen van Diks scooterverzekering

Diks verzekeringen biedt nog twee aanvullende dekkingen die je wellicht wilt overwegen om te nemen wanneer je jezelf graag verzekerd voor enige nadelige financiële gevolgen:

•Een Ongevallen Opzittendenverzekering: Deze ongevallenverzekering keert een vooraf bepaald bedrag uit wanneer de bestuurder of één van de opzittenden invalide raakt of overlijdt tijdens een ongeval. In de bijzonder polisvoorwaarden wordt vastgelegd wat de omvang deze som is.

•Een schadeverzekering voor opzittenden: deze verzekering voorziet in een volledige schadeloosstelling van de bestuurder en de opzittenden wanneer er een ongeval plaatsvindt.

De verzekering afsluiten en de premie Schadevrije jaren die je met jouw scooter hebt opgebouwd nemen wij mee in het berekenen van de premie van de autoverzekering, omgekeerd werkt dit ook. De Diks Verzekeringen scooterverzekering kun je gemakkelijk via internet afsluiten en daarna kun je direct de weg op

Schade melden en de klantenservice

In de FAQ sectie op de Diks website zul je de antwoorden op de meeste vragen die je hebt al terugvinden. Wanneer dit niet zo blijkt te zijn dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice.

Online kun je bij Diks bovendien je adres wijzigen of de verzekering opzeggen.

Diks Verzekeringen verlangt wel van je dat schade binnen drie dagen wordt gemeld. Dit kan je via het schadeformulier online doen of bellen met het nummer 030 219 20 98.