Home / Scooterverzekering / Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea

“Zekerheid, gemak en duidelijkheid”

Centraal Beheer startte in 1909 om werkgevers van verzekeringen te voorzien. Centraal Beheer werd al snel een bekende verzekeraar.
Inmiddels heeft biedt Centraal Beheer allang niet meer alleen verzekeringen voor werkgevers aan. Je kan er nu een verzekering afsluiten voor jezelf, je gezin of voor je bedrijf. Centraal Beheer doet er alles aan om open en bereikbaar te zijn voor de klant en helpen wanneer je een probleem hebt. Ze doen dit vooral door persoonlijk en rechtstreeks contact te hebben met de klant. Centraal Beheer heeft vele experts klaar staan die je advies kunnen geven over de producten en diensten van Centraal Beheer. Centraal Beheer heeft bovendien het keurmerk Klantgericht Verzekeren.

Met de scooterverzekering van Centraal Beheer verzeker je jouw scooter tegen schade. De bromfietsverzekering is geschikt voor je scooter, snorfiets, brommobiel of bromfiets. Je kan kiezen voor het onderdeel wettelijke aansprakelijkheid, diefstal, brand, storm en natuur, pechhulp Nederland, ongevallenverzekering inzittenden, rechtsbijstand en/of aanrijding en vandalisme. Het onderdeel wettelijke aansprakelijkheid is verplicht als je een bromfiets bestuurt. Deze dekking vergoed schade die jij met de bromfiets veroorzaakt hebt aan iemand anders of aan de spullen van iemand anders.

Scooterverzekering

Beschadiging aan andermans eigendom Ja
Beschadiging aan persoonlijk eigendom Optie
Diefstal Optie
Beschadiging door vuur of weersomstandigheden Optie
Schade opzittenden Optie
Pechhulp Optie
Rechtsbijstand Optie
Administratiekosten € 0
Eigen Bijdrage € 0
Polisvoorwaarden Download 

Centraal beheer

Centraal Beheer startte in 1909 om werkgevers van verzekeringen te voorzien. Centraal Beheer werd al snel een bekende verzekeraar, onder meer door de reclame commercials met de slogan ‘Even Apeldoorn bellen’.

Contactgegevens
Image
Vragen?

Heb je vragen? We geven je geen persoonlijk advies en kunnen je ook niet vertellen welke het beste bij jou past. Wel kunnen we algemene vragen beantwoorden…

Meest gestelde vragen van Centraal Beheer

+
Het is mogelijk om het kenteken te schorsen, dit kan bij de RDW. Zodra het kenteken geschorst is mag de brommer niet meer op de openbare weg staan en natuurlijk zeker niet rijden. Vanaf de datum van de schorsing is de polis op te schorten. In Mijn Meeùs kan de polis beëindigd worden. Zodra het kenteken weer actief is kan dezelfde polis weer worden geactiveerd.
Meer informatie
+
Scooter verzekeren zonder rijbewijs?
Het klinkt aantrekkelijk om je ouders een verzekering voor jou te laten afsluiten, omdat zij een lagere premie betalen. Omdat zij dan echter staan geregistreerd als bestuurder terwijl jij de weg op gaat, kan je verzekeraar weigeren uit te keren in het geval van schade. Hierom is het niet aan te raden om je ouders een verzekering voor je te laten afsluiten.
+
HOE MOET IK EEN SCOOTER OVERSCHRIJVEN (OP NAAM) Wanneer je een nieuwe scooter koopt is het in Nederland verplicht, deze scooter op een naam zetten. Het Rdw erkend voertuig bedrijf dat bevoegd is om deze scooter op je naam te zetten. Dit kantoor moet (VT) bevoegd zijn. Wat staat voor "tenaamstelling Voertuigbranch" Als dit niet lukt kan het ook op het postkantoor...
+
BEN IK VERZEKERD ALS JE EEN AUTORIJBEWIJS BEZIT EN OP EEN SCOOTER WILT RIJDEN? Indien je in het bezit bent van een geldig Nederlands autorijbewijs Categorie B, of Motorrijbewijs Categorie A. Dan hoef je geen apart bromfietsrijbewijs te hebben. Dit wordt automatisch bijgeschreven op je rijbewijs. Je hoeft hiervoor ook geen apart bromfietsexamen te doen. bron rijksoverheid.nl
+
Je moet minimaal 16 jaar zijn als je een scooter wilt overschrijven. Veder moet je ook in Nederland wonen en in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Veder zijn de tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig om een scooter op naam te zetten.
+
Niet bij elke scooterverzekeraar betaal je 21% assurantiebelasting. Bij sommige scooterverzekeraars zit de assurantiebelasting al meegerekend in de premie per maand. De assurantiebelasting wordt dus in ieder geval altijd wel betaald.
+
Je kan wijzigingen altijd doorgeven. Hiervoor moet je altijd het adres van de verzekeraar hanteren. Kijk onder het kopje “aanbieders scooterverzekeringen” voor het overzicht scooterverzekeraars met de bijbehorende adres gegevens en polisvoorwaarden etc.
+
Als jij de eigenaar bent van de scooter is het wettelijk verplicht om het voertuig te verzekeren (wa) . De w.a. verzekering staat voor ‘wettelijke aansprakelijkheid’. In het wa verzekeringspakket zijn bepaalde risico’s gedekt.
+
Ja je kunt hier op de site direct naar de juiste verzekeringsaanvraag module worden doorgestuurd.
+
In Nederland geldt dat jouw voertuig verzekerd moet zijn zodra het kenteken op jouw naam staat. Je moet dus minimaal een WA verzekering hebben zodra jij de eigenaar bent. Dit heet ook wel een verzekeringsplicht. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een meer uitgebreide dekking, zoals een WA plus Diefstal dekking of WA plus Casco dekking.

Centraal Beheer Scooterverzekering
is in Nederland al jaren bekend als een van de grote namen onder de verzekeringsmaatschappijen. De maandelijkse premie van Centraal Beheer is in verhouding vrij hoog. Een voordeel is wel dat u geen eigen risico betaalt na schade en u ook geen eenmalige poliskosten betaalt.

De grote naamsbekendheid van Centraal Beheer is voor veel mensen een reden om voor deze verzekeraar te kiezen ondanks de hoge premie. Centraal Beheer is een verzekeraar met een vertrouwd imago maar een hoge maandelijkse premie.

.

Voordelen van Centraal Beheer

Hieronder de voordelen van Centraal beheer Achmea:

  • Direct en goed contact
  • Zekerheid, gemak en duidelijke afspraken
  • Eén van de grootse verzekeraars in Nederland