Cataloguswaarde of de nieuwwaarde

Hoeveel is jou scooter nog waard?


 

~ Home / Premie Geld / Catalogus / nieuwwaarde
09-aug-2017 Leestijd: 5 minuten
Catalogus / nieuwwaarde
5 (100%) 1 vote
.:.
Image
Inhoudsopgave:
.:.
Hoeveel jouw bromfiets waard is. De waarde van jouw bromfiets hangt af van bepaalde dingen, zoals de leeftijd, maar ook de accessoires die erbij zitten.
De dagwaarde is het bedrag wat jouw scooter of bromfiets momenteel waard is. De verzekering houd hier rekening mee, bij het uitkeren van schade.

Waarom een cataloguswaarde?

De verzekeraar gebruikt de dagwaarde wanneer hij een schadevergoeding moet uitkeren bij een total-loss. De nieuwwaarde is de waarde van de bromfiets of de scooter wanneer hij net uit de fabriek komt, dit is inclusief BTW.

Voor hoeveel verzekeren vanaf Cataloguswaarde bedrag ...

Wil je weten hoeveel een scooterverzekering of bromfietsverzekering kost voor de waarde van jouw brommer / scooter / snor voertuig? De premie voor de scooterverzekering wordt o.a bepaald door de waarde van de scooter. Wanneer je het kenteken van jouw scooter doorgeeft dan wordt de waarde opgehaald en wordt hier de premie mee bepaald.

De scooter verzekeren met de nieuwwaarde?

Vergelijk nu dus de scooterverzekering of scooterverzekering met korting via de website van vergelijken-scooterverzekering.com en krijg zo een goedkope scooterverzekering.