Home / Over ons

Over ons

Op vergelijken-scooterverzekering.com kunt u elke soort scooterverzekering vergelijken. Daarom bieden we via de website, graag de volledigste informatie, inzichten, over uiteenlopende scooterverzekeringen. Ook andere verzekeringen, zoals de; brommerverzekering, snorfietsverzekering, e-bikeverzekering, scooterverzekering, motorverzekeringen, vespa verzekering etc.

Hoe maken we de vergelijking?

Om de vergelijking van verschillende scooter- verzekeringen te kunnen maken, vragen we je geen persoonlijke gegevens in te vullen. We vergelijken met standaard gegevens. Dit noemen we ook wel ijkgegevens. Op basis van die gegevens laten we u de premie zien maken we een vergelijking zodat je makkelijk de premies kunt vergelijken. De scooter- verzekeringen die vermeld staan op onze website, laten we in een overzicht zien. Hier kun je ook in sorteren.

Hoe volledig is de vergelijking?

Wanneer je via onze website een verzekeraar bezoekt en daar een verzekering afsluit, ontvangen we een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Zodat we kunnen blijven investeren in de vergelijking, het optimaliseren van de website, en het up to date informatie etc.

Het team wenst je veel vergelijk- plezier op de nieuwe website. We willen uiteraard ook weten wat jullie ervan vinden. Heb je dus een klacht, opmerking of juist een compliment? Neem contact met ons op!

Website: 
 vergelijken-scooterverzekering.com
Onderdeel van: NWVGroep.nl

 
Gegevens: 
 KVK 53056590
Nieuweleuvenaarstraat 42
4811 MK, Breda
2011 tot 2017Contact: 
 beheer@nwvgroep.nl
 (contactformulier)

We vergelijken niet alle verzekeringen, van elke verzekeraar. We vergelijken de scooterverzekeringen, waar we samen mee mogen werken. van die verzekeraars zijn we op de hoogte van de (actuele) premies, en polis- voorwaarden. De andere verzekeraars, waar we geen recente informatie van kunnen opvragen, nemen we niet op in onze vergelijking. Kijk op deze pagina, om de verzekeraars te bekijken waarmee we samenwerken.

Hoe we kunnen blijven bestaan?

Wanneer je via onze website een verzekeraar bezoekt en daar een verzekering afsluit, ontvangen we een eenmalige vergoeding van de verzekeraar. Zodat we kunnen blijven investeren in de vergelijking, het optimaliseren van de website, en het up to date informatie etc.

Contact

Een (nieuwe) verzekering vergelijken én afsluiten is lastig . Daarom helpen we je door de scooter verzekering op een gemakkelijke manier te vergelijken. We vergelijken op basis van standaard gegevens en geven informatie die belangrijk is om een goede keuze te maken. We kunnen dus niet vertellen welke scooterverzekering het beste bij je past. Ook kunnen we dus geen persoonlijk advies geven. Wellicht kunnen we wel algemenere vragen beantwoorden.

Klik hier voor het contactformulier

Vragen?

Heb je zelf een vraag?
Stel ze dan aan ons…
Wij geven geen advies