Gilera scooter verzekeren


Een Gilera is een bekend en degelijk merk voor bromfiets en scooters dat stammend uit Italie. Hier lees je hoe je het beste een Gilera- scooterverzekering kunt vergelijken en afsluiten


 

09-aug-2017 Leestijd: 5 minuten
Gilera Scooter verzekering
~ Home / kennisbank / Gilera Scooter verzekering
.:.

Gilera is een merk voor motorfietsen, bromfietsen en scooters stammend uit Italie. De bedrijfsnaam begon als Moto Gilera S.p.A, werd later Gilera-Piaggio S.p.A. en nog Piaggio & Co., Stabilimento Gilera, Arcore, Milano. Boerenzoon Giuseppe Gilera bouwde in 1909 zijn eerste motorfiets, wat een 317 cc eencilinder was. Hierna begon hij een fabriek met goede 499-, 508- en 569 cc zijkleppers, eencilinders maar ook V-twins. Tot 1909 had hij al ervaring opgedaan in de Buchner fabriek in Milaan.


INHOUDSOPGAVE

::Hallo!


Ik ben Emile Hesselink, de schrijver van dit artikel. We vragen iedereen die dit artikel leuk vind om dit te delen, op Social Media of een reactie achter te laten.


Scooterverzekering


Welke scooterverzekeraars er meedoen met onze vergelijking? Voor een compleet overzicht:

Vergelijken?


Wil je direct, de scooter-
verzekeringen vergelijken? Dat kan heel makkelijk:Gilera Scooterverzekering

Algemene informatie over de Gilera

Toen Giuseppe’s zoon kwam te overlijden was er geen opvolger en ging Gilera in 1970 op in het Piaggio-concern. Toen werden er vooral lichte tweetakten gefabriceerd. Met de naam van Gilera bouwt Piaggio momenteel nog lichte scooters, bromfietsen, terreinmotoren en sportmodellen. Enkele modellen; Gilera Citta,Gilera Typhoon, Gilera Runner, Gilera DNA,
Overzicht van de Gilera modellen

Van elk scootermerk bestaan er verschillende modellen en hier hebben we een overzicht van de Gilera modellen.

  • Gilera Runner
  • Gilera Fuoco

Het verzekeren van jouw Gilera scooter is verplicht in Nederland


Het verzekeren van jouw Gilera scooter is wettelijk verplicht in Nederland. Deze verzekering heet wettelijke aansprakelijkheid en hiermee zorg je ervoor dat schade die jij aan derden aanbrengt vergoed wordt. Hier bovenop kun jij jouw Gilera nog tegen diefstal of aanrijding laten verzekeren. In dat geval zal de verzekeraar geld uitkeren wanneer jouw Gilera gestolen is of je schade in een ongeval hebt opgelopen


Waarom zou je jouw Gilera verzekeren?

Vergelijken-scooterverzekering.com heeft ervaring met het vergelijken en afsluiten van de verzekeringen voor bromfietsen en scooters sinds 1999. Al meer dan 100.000 klanten hebben inmiddels hun scooter met hulp van Vergelijken-scooterverzekering.com verzekerd.

Je hoeft maar enkele gegevens in te vullen en je hebt voor je het weet alle verzekeraars op een rijtje waar je gemakkelijk de voordeligste uitkiest. Hierna kun je met jouw goede verzekering direct de weg op.

De verzekeringsaanvraag wordt direct naar de verzekeringsmaatschappij doorgestuurd en jij ontvangt via de mail een bevestiging. Wanneer je via onze site al een scooterverzekering had afgesloten dan kun je deze ook weer online opzeggen. Van een eventuele opzegging krijg je ook een bevestiging via de mail.


Scooterverzekering voor een gilera

Met de onderstaande module kun je direct verschillende scooterverzekeringen vergelijken. Wij sorteren de goedkoopste verzekeringen in een handig overzicht. Je kunt verschillende verzekeringen vergelijken op basis van de dekking, polisvoorwaarden en de prijs. 24 uur per dag en 7 dagen per week kun je bij ons een scooterverzekering afsluiten.

De Gilera scooter springt eruit met hun sportieve uitstraling en krachtige motor. De Gilera Runner is gemaakt voor de sportieve rijders.voordelige scooterverzekering

De Gilera Nexus 500 is niet alleen comfortabel voor dagelijks gebruik maar ziet er ook sportief uit. Het ergonomisch zadel en een iets hoger stuur maken de scooter erg comfortabel.

.:.