Voorlopige dekking


Je kunt een ‘tijdelijke’ dekking krijgen. Half geaccepteerd…?

Je kunt een voorlopige dekking krijgen, dat hangt af van jouw aanvraag en de antwoorden van de slotvragen. In dit geval ben je nog niet permanent als verzekerde geaccepteerd.Wel of niet verzekerd Tijdelijke dekking

Je bent dan wel verzekerd voor schade totdat jouw verzekering geaccepteerd wordt of je geweigerd wordt.


Een ‘rechtsbijstandverzekering’ en een ‘verhaalservice– verzekering’ zijn dus eigenlijk hetzelfde. Ze hebben dus een andere naam, maar de betekenis, overlapt elkaar. De verzekering die: “Het verhalen van kosten door een jurist” kan dekken tot een bepaald bedrag.


De verzekeraar kan een voorlopige dekking ook weer terugtrekken, dit kan bijvoorbeeld wanneer er onjuiste gegevens bij de aanvraag zijn opgegeven of er zijn belangrijke details verzwegen. Dan zal schade die is ontstaan tijdens de periode van voorlopige dekking niet verzekerd worden.


Een verzekering voor je scooter Vergelijken

Ja, enorm veel verschillen tussen scooterverzekeringen, waardoor het soms lastig is om te kiezen welke scooterverzekering je nu het beste afsluiten. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt. Je kunt nu de scooterverzekering eenvoudig tegen elkaar vergelijken.

Geen rompslomp en binnen 3 minuten geregeld? Vergelijk de scooter of brommerverzekering. Hieronder gemakkelijk bekijken wie en welke geschatte premie en dekking voor jou ongunstig of juist positief zijn.