Aanvullende dekkingen


Overzicht + Uitleg | Dekking voor de scooterverzekering…

Aanvullend verzekeren kan handig zijn voor degene die denkt deze verzekering vaak of wel is nodig zal hebben. Bijvoorbeeld de ongevallen opzittende verzekering is handig als je vaak samen op de scooter rijdt.De verhaalservice

Wanneer je aangereden zou worden dan ben je met de verhaalservice verzekerd voor het verhalen van eventuele materiële schade en letselschade. Het is slim om de aanvulling van verhaalservice af te sluiten wanneer je een WA scooterverzekering of een WA scooterverzekering met diefstal afsluit.


Een ‘rechtsbijstandverzekering’ en een ‘verhaalservice- verzekering’ zijn dus eigenlijk hetzelfde. Ze hebben dus een andere naam, maar de betekenis, overlapt elkaar. De verzekering die: “Het verhalen van kosten door een jurist” kan dekken tot een bepaald bedrag.


Met een verhaalservice, wat ook wel de verhaalsrechtsbijstandverzekering genoemd wordt, ben je gedekt voor het verhalen van schade als je aangereden wordt bijvoorbeeld. Wanneer jij geen rechtsbijstandverzekering hebt met extra verkeersdekking dan is het verstandig om deze dekking te nemen.


Zelf niet de schade te gaan verhalen, aangebracht is door derden?

Over het algemeen is schade verhalen werk voor specialisten . 37,8% van de mensen met een scooterverzekering nemen ook de verhaalservice dekking.


Rechtsbijstand.scooterverzekering

De rechtsbijstandverzekering is een optie waaruit je kunt kiezen. En doet hetzelfde als de ‘verhaalservice‘.

Dit is een aanvullende dekking voor bij je scooterverzekering. Met deze rechtsbijstandverzekering ben je dan gedekt en verzekerd voor juridische hulp bij een aanrijding of ongeval. Een rechtsbijstandverzekering verhaald namelijk, bij de tegenpartij- de opgelopen schade. Je kunt je voorstellen dat; het claimen van schade aan de scooter of lichamelijke letselschade bij een Jurist, behoorlijke expertise vraagt.


De ongevallen opzittendenverzekering

.:.

Deze aanvullende dekking keert een geldbedrag aan je uit wanneer jij en jouw passagier invalide raakt of overlijd dankzij een ongeval. Deze verzekering kost maar een paar euro elk jaar. Hierdoor ben jij en ook jouw passagier goed verzekerd.


Wanneer aanvullend verzekeren

?

  1. ❶ Als je gedekt en verzekerd wilt zijn, wanneer je wordt aangereden door iemand anders. Voor het verhalen en het terugkrijgen van eventuele materiële schade of letselschade.
  2. ❷ Wanneer je vaak met zijn 2e op de scooter rijdt en ook opzittende mee wilt verzekeren voor schade

Je kunt nu de scooterverzekering vergelijken op basis van de eigenschappen: schade, premie en dekking van de verzekering.