• Verzekeruzelf scooterverzekering

  Verzekeruzelf.nl is opgericht in 2002 om een frisse nieuwe start te maken voor diverse verzekeringen. Alle dossiers van papier moeten de deur uit volgens de oprichters van Verzekeruzelf.nl. Tegenwordig kun je alles online regelen en dat maakt het leven veel makkelijker. Door je scooterverzekering online te verzekeren, kan Verzekeruzelf.nl lage premies bieden aan klanten.

  Verzekeruzelf was een van de goedkopere aanbieders die wij weergeven, maar heeft onlangs haar premie verhoogd. Dit is een verzekeraar die weinig investeert in naamsbekendheid, maar daarentegen juist in de dienstverlening investeert. Een opvallende eigenschap is dat ze ondanks de investeringen in dienstverlening niet telefonisch bereikbaar zijn. Zo kan het voorkomen dat de communicatie trager verloopt dan wenselijk is.

  Verzekeruzelf scooterverzekering-
  heeft een goede basisverzekering tegen een scherpe prijs. Voor mensen die veel waarde hechten aan direct contact zoals bijvoorbeeld telefonisch of een bezoekafspraak is Verzekeruzelf misschien niet de beste optie.

  Meer over verzekeruzelf.nl


   Downloads

  ❱ Algemene voorwaarden
  ❱ Algemene productwijzer
  ❱ Meeus  productwijzer
  ❱ Algemene voorwaarden
  ❱ Algemene productwijzer
  ❱ Meeus  productwijzer
   Informatie

  4378 mensen Via ons verzekerd bij Meeùs

  nu vergelijken

  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Geen opzegtermijn
  scooterverzekering van verzekeruzelf.nl

  De scooterverzekering van verzekeruzelf.nl. Geef uw mening door!

  Verzekeruzelf.nl scooterverzekering
  4.2 (84%) 30 votes  Verzekeruzelf Dekkingen
  Beschadiging andersmans bezit Ja
  Beschadiging aan eigen bezit Optie
  Diefstal Optie
  Schade natuur Optie
  Schade opzittende Optie
  Pechhulp Optie
  Rechtsbijstand Optie
  Administratie kosten. € 0,-
  Eigen Risico € 100,-
  Polisvoorwaarden [downloads]
     

   Let op:
  Het is mogelijk en kan wel is voorkomen dat bij het downloaden van de polisvoorwaarden er een ander verzekeraar staat. Verzekeraars doen dit omdat door ze dan gezamenlijk de schade kunnen bufferen. Doordat de bedrijven dus gezamenlijk een rekening hebben, kunnen extreme schade- claims worden betaald zonder dat de verzekeraars gevaar loopt verlies te maken. We controleren op foute- links.


  Premie berekenen

  Kennis nummer #1  Beoordeling

  Kennis nummer #1  Vergelijk

  Kennis nummer #1
  Vragen over de scooterverzekering
  van Verzekeruzelf ?

 • +
  Het is mogelijk om het kenteken te schorsen, dit kan bij de RDW. Zodra het kenteken geschorst is mag de brommer niet meer op de openbare weg staan en natuurlijk zeker niet rijden. Vanaf de datum van de schorsing is de polis op te schorten. In Mijn Meeùs kan de polis beëindigd worden. Zodra het kenteken weer actief is kan dezelfde polis weer worden geactiveerd.
  Meer informatie
  +
  Scooter verzekeren zonder rijbewijs?
  Het klinkt aantrekkelijk om je ouders een verzekering voor jou te laten afsluiten, omdat zij een lagere premie betalen. Omdat zij dan echter staan geregistreerd als bestuurder terwijl jij de weg op gaat, kan je verzekeraar weigeren uit te keren in het geval van schade. Hierom is het niet aan te raden om je ouders een verzekering voor je te laten afsluiten.
  +
  HOE MOET IK EEN SCOOTER OVERSCHRIJVEN (OP NAAM) Wanneer je een nieuwe scooter koopt is het in Nederland verplicht, deze scooter op een naam zetten. Het Rdw erkend voertuig bedrijf dat bevoegd is om deze scooter op je naam te zetten. Dit kantoor moet (VT) bevoegd zijn. Wat staat voor "tenaamstelling Voertuigbranch" Als dit niet lukt kan het ook op het postkantoor...
  +
  BEN IK VERZEKERD ALS JE EEN AUTORIJBEWIJS BEZIT EN OP EEN SCOOTER WILT RIJDEN? Indien je in het bezit bent van een geldig Nederlands autorijbewijs Categorie B, of Motorrijbewijs Categorie A. Dan hoef je geen apart bromfietsrijbewijs te hebben. Dit wordt automatisch bijgeschreven op je rijbewijs. Je hoeft hiervoor ook geen apart bromfietsexamen te doen. bron rijksoverheid.nl
  +
  Je moet minimaal 16 jaar zijn als je een scooter wilt overschrijven. Veder moet je ook in Nederland wonen en in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs. Veder zijn de tenaamstellingsbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig om een scooter op naam te zetten.
  +
  Niet bij elke scooterverzekeraar betaal je 21% assurantiebelasting. Bij sommige scooterverzekeraars zit de assurantiebelasting al meegerekend in de premie per maand. De assurantiebelasting wordt dus in ieder geval altijd wel betaald.
  +
  Je kan wijzigingen altijd doorgeven. Hiervoor moet je altijd het adres van de verzekeraar hanteren. Kijk onder het kopje “aanbieders scooterverzekeringen” voor het overzicht scooterverzekeraars met de bijbehorende adres gegevens en polisvoorwaarden etc.
  +
  Als jij de eigenaar bent van de scooter is het wettelijk verplicht om het voertuig te verzekeren (wa) . De w.a. verzekering staat voor ‘wettelijke aansprakelijkheid’. In het wa verzekeringspakket zijn bepaalde risico’s gedekt.
  +
  Ja je kunt hier op de site direct naar de juiste verzekeringsaanvraag module worden doorgestuurd.
  +
  In Nederland geldt dat jouw voertuig verzekerd moet zijn zodra het kenteken op jouw naam staat. Je moet dus minimaal een WA verzekering hebben zodra jij de eigenaar bent. Dit heet ook wel een verzekeringsplicht. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een meer uitgebreide dekking, zoals een WA plus Diefstal dekking of WA plus Casco dekking.


 • Waarom Verzekeruzelf

  • Scherpe premie
  • Startkorting 55%
  • Nieuwwaarderegeling

  Dekking

  U kunt kiezen uit:

  • WA-bromfietsverzekering Als u met uw bromfiets schade veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers (voertuig en/of persoon) dekt deze verzekering de kosten
  • WA + Diefstal bromfietsverzekering Met deze dekking bent u naast de WA-dekking verzekerd voor schade aan uw bromfiets die niet door uzelf is veroorzaakt. Dus u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden of kortsluiting
  • WA + Diefstal + Aanrijding bromfietsverzekering [allrisk] Met deze bromfietsverzekering bent u, naast de bovenstaande dekkingen, ook verzekerd tegen schade aan uw bromfiets door ongelukken door uzelf veroorzaakt.