• Inshared scooterverzekering

  De premie van Inshared is goedkoop en u betaalt bovendien geen eigen risico en ook geen poliskosten. Alleen als er een ongeval plaatsvindt waarbij de bestuurder jonger is dan u hebt opgegeven, geldt er een eigen risico van € 250,00.

  Bij Inshared regelt u alles online. Alleen in geval van spoed kunt u een telefoonnummer bellen waarna u z.s.m. geholpen wordt. Ook bijna alle communicatie verloopt online en daardoor verloopt het niet altijd zo snel als u hoopt.

  De scooterverzekering van Inshared is goedkoop en alles is makkelijk online te regelen. Voor mensen die graag direct contact hebben met de verzekeraar is Inshared misschien niet de juiste optie.

  Polis van Inshared


   Downloads

  ❱ Algemene voorwaarden
  ❱ Algemene productwijzer
  ❱ Meeus  productwijzer
  ❱ Algemene voorwaarden
  ❱ Algemene productwijzer
  ❱ Meeus  productwijzer
   Informatie

  3178 mensen Via ons verzekerd bij Meeùs

  nu vergelijken

  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafwikkeling
  • Geen opzegtermijn
  Inshared Scooterverzekering

  De scooterverzekering van Inshared. Geef uw mening door!

  Inshared scooterverzekering
  4.2 (84.35%) 23 votes  Inshared Dekkingen
  Beschadiging andersmans bezit Ja
  Beschadiging aan eigen bezit Optie
  Diefstal Optie
  Schade natuur Optie
  Schade opzittende Optie
  Pechhulp Optie
  Rechtsbijstand Optie
  Poliskosten € 0,-
  Eigen Risico € 0,-
  Polisvoorwaarden [downloads]
  Indien de bestuurder jonger is dan u hebt opgegeven geldt er een eigen risico van €250,00

   Let op:
  Het is mogelijk dat bij het inzien van de polis, je misschien een andere verzekerings- bedrijf ziet staan. Dat klopt verzekeraars doen dit waarschijnlijk om met elkaar de schade te kunnen betalen. Omdat nu de verzekerings- maatschappijen dus met elkaar een rekening controleren, kunnen extreme schade- claims worden uitgekeerd zonder dat verzekeraars het risico heeft verlies te maken. We controleren niet kloppende links.

  Premie berekenen

  Kennis nummer #1  Beoordeling

  Kennis nummer #1  Vergelijk

  Kennis nummer #1
  Vragen over de scooterverzekering
  van Inshared?


  +
  Ja, Inshared helpt je ook bij het opzeggen van je oude verzekering. Of je zegt je verzekering op met behulp van standaard opzegbrieven van Inshared, of je stuurt Inshared een kopie van je huidige polis waarna Inshared de opzegging verder afhandelt.
  Meer informatie
  +
  InShared is bij het online afsluiten erg geliefd. Klanten kunnen nu zelf aan de knoppen zitten. Dat betekend dat je de premie zelf kunt berekenen.
  +
  Als je nog geen 18 bent, moet de verzekeringen wel worden afgesloten door een volwassene. Deze kan u dan aangeven als ‘regelmatige bestuurder’ bij het afsluiten van een scooterverzekering.
  +
  Als u de Allriskdekking voor uw scooter heeft, gelden er extra beveiligingseisen als u de scooter buitenshuis wilt stallen. De scooter moet dan met een ART-categorie 3 of hoger goedgekeurd ketting- of beugelslot worden bevestigd aan de vaste wereld. Meer weten over de sloten? Kijk op www.stichtingart.nl. De vergoeding bij diefstal hangt af van de verzekering die u heeft afgesloten. In de voorwaarden van de scooterverzekering kunt u zien waarvoor u bent verzekerd.

  Waarom Inshared

  • Vervangend vervoer
  • Accessoires meeverzekerd
  • U kunt elke dag opzeggen

  Dekking

  U kunt kiezen uit:

  • WA-bromfietsverzekering Als u met uw bromfiets schade veroorzaakt bij andere verkeersdeelnemers (voertuig en/of persoon) dekt deze verzekering de kosten
  • WA + Diefstal bromfietsverzekering Met deze dekking bent u naast de WA-dekking verzekerd voor schade aan uw bromfiets die niet door uzelf is veroorzaakt. Dus u bent niet alleen verzekerd tegen diefstal, maar ook tegen schade door bijvoorbeeld weersomstandigheden of kortsluiting
  • WA + Diefstal + Aanrijding bromfietsverzekering [allrisk] Met deze bromfietsverzekering bent u, naast de bovenstaande dekkingen, ook verzekerd tegen schade aan uw bromfiets door ongelukken door uzelf veroorzaakt.