Scooterverzekeringen Aanbieders

 • Hier vind je al de aanbieders van scooterverzekeringen. Hier kan je ook terecht voor contactgegevens, documenten, en schade melden (online).


  Centraal Beheer

  Met de scooterverzekering van Centraal Beheer verzeker je jouw scooter tegen schade. De bromfietsverzekering is geschikt voor je scooter, snorfiets, brommobiel of bromfiets. Je kan kiezen voor het onderdeel wettelijke aansprakelijkheid, diefstal, brand, storm en natuur, pechhulp Nederland, ongevallenverzekering inzittenden, rechtsbijstand en/of aanrijding en vandalisme.


  Verzekeruzelf

  Verzekeruzelf

  De maandpremie van Verzekeruzelf was eerder een van de goedkoopste onder de scooterverzekeringen, maar sinds kort is de premie hoger geworden.


  ANWB

  ANWB Scooterverzekering

  Ook ben je met een ANWB Scooterverzekering altijd zeker van een complete dekking voor een goede precies, welke dekking je ook zou kiezen.


  Inshared

  Scooterverzekering Inshared

  Inshared is een goede optie als je wilt kiezen van een degelijke scooter verzekering: De premie is laag en er hoeven geen poliskosten betaald te worden. Geen eigen risico te betalen…


  Unive

  Unive scooterverzekering

  Univé is een bekende naam op het gebied van verzekeringen, en daarom voor veel mensen een vertrouwde optie en is daarnaast ook zeer voordelig.


  Hema

  Hema scooterverzekering

  Je kent Hema natuurlijk van de winkels die door het hele land verspreid zijn, tegenwoordig kun je hier ook terecht voor je scooterverzekering.
  Meeùs

  meeus scooterverzekering

  Meeus is een scooterverzekering met een zeer lage maandelijkse premie en daarnaast krijg je vanaf het afsluiten van de verzekering direct opbouwende kortingen


  Diks

  Diks scooterverzekering

  Diks Verzekeringen is een organisatie die volledig onafhankelijk werkt en geen enkele financiële of productie verplichting heeft bij geen enkele verzekeraar


  Independer

  Independer scooterverzekering

  Met Independer kun je een pakketverzekering vergelijken en afsluiten. Independer stelt je enkele vragen om te bepalen welk pakket het beste bij jou past.


  Interpolis

  interpolis rabobank scooterverzekering

  Een Interpolis scooterverzekering afsluiten? Hierover geeft de Rabobank advies over bijvoorbeeld verzekeringen en de risico’s