• Hoe wij vergelijken

  Wat doen wij voor jou?
  We vergelijken op onze website (scooter)verzekeringen van de meeste verzekeraars. De meeste vergelijkers vragen je om veel gegevens in te vullen, om verzekeringen te vergelijken. Wij vragen geen gegevens, maar hebben een vergelijking gemaakt op basis van standaard (ijk) gegevens. Je persoonlijke premie berekent je op de site van de scooter verzekeraar die u zelf kiest. U kunt via de vergelijker dus zien welke voor jou de beste is.

  Wat is ons verdienmodel
  Wanneer je via onze website een verzekeraar bezoekt en daar de premie berekend en verzekering afsluit, ontvangen we hiervoor een eenmalige vergoeding / commissie van de verzekeraar. Op deze manier kunnen we blijven investering in de dienstverlening van vergelijken-scooterverzekering.com. We kunnen door deze manier blijven investeren in het optimaliseren van de website, en het up -to-date houden van de informatie die belangrijk is voor scooterverzekering.is.

  Hoe volledig is onze vergelijking?
  Via ons kun je zo veel mogelijk scooter verzekeraars vergelijken, waarvan wij online de actuele premie’s kunnen berekenen. Dit is nodig, omdat we wekelijks de premie’s updaten.

  Hoe wij vergelijken.

  Naast de premie vergelijken we ook het eigen risico van de scooterverzekering. Ook het eigen risico is voor veel mensen een belangrijke reden. Je kunt daarom in ons vergelijkingsoverzicht bij elke verzekeraar klikken op de informatiebollen / informatie bullits…

  Andere manieren waarop wij scooterverzekeringen met elkaar vergelijken zijn als volgt:

  • Aspecten die worden gedekt
  • Eigen risico
  • Opzegtermijnen
  • Prijs van de verzekering

  Het kan voorkomen, dat er verzekeraars zijn waar we geen online premie van hebben kunnen berekenen, kan het voorkomen dat er verzekeraars bijzijn die aan hebben gegeven niet op onze vergelijker, vergeleken willen worden. Mis je een verzekering of verzekeraar. Laat het dan ons weten via het contactformulier. De scooterverzekeraars kunt u hier vinden. [ scooterverzekeringen ]

  Personalia
  Julianasingel 7a,
  3134VM
  Vlaardingen
  1 Mei, 1990
  Geen Opzittenden”
  Scooter #2
  Vespa LX 50
  Cataloguswaarde: 2.649,00
  Type: LX 50, automaat, 2tak
  Bromfiets zonder versnelling
  Bouwjaar: 2012, april
  Brandstof: Benzine
  Cataloguswaarde: € 2600
  Slot: 3 Sterren ART goedgekeurd slot
  Bedrag accesoires: € 0
  Opzittenden: 0
  Schadevrije Jaren: 0
  bromscooter
  Brommer 45 km

  Elektrische scooter


  Julianasingel 7a,
  3134VM
  Vlaardingen
  1 Mei, 1990
  Geen Opzittenden”
  Scooter #2
  Merk:Kymco
  Model:SNORSCOOTER
  Uitvoering:SUNBOY
  Bouwjaar:2012
  Brandstof:Elektriciteit
  Cat.waarde:i2.199,00

  Over ons, hoe we vergelijking…

  Vergelijken-scooterverzekering.com heeft veel ervaring door de jaren heen opgebouwd, omdat we veel sites hebben ontwikkeld.

  Contact

  Website: 
  www.allianz-assistance.nl
  Klantenservice: 
  (020) 561 87 11
  Alarmcentrale: 
   (020) 592 9292
  Klantenservice E-mail: 
   info@allianz-assistance.nl

  Vragen?

  Heb je vragen? We geven je geen persoonlijk advies en kunnen je ook niet vertellen welke het beste bij jou past. Wel kunnen we algemene vragen beantwoorden…

  Beoordeling van onze vergelijking
  We doen ons best om de vergelijking van de scooterverzekering zo transparant en eerlijk mogelijk te maken. Wat vindt u van onze vergelijkers?

  Hoe wij de scooterverzekeringen vergelijken
  5 (100%) 3 votes